Manon schrijft

Met ingang van 1 januari 2023 sluit ik de haptotherapie praktijk in Rosmalen. De praktijk in Vught blijft wel open, hoor!! Een weloverwogen besluit.

In Rosmalen ben ik gestart. Met een praktijk aan huis. Dit was een goede manier om te kunnen starten én het te kunnen combineren met mijn werk als HRM interim.

Toen ik 2 jaar geleden de keuze maakte vol voor de haptotherapie praktijk te gaan en daarmee te stoppen met het interim werk, kon ik alweer 2 jaar geleden – waar blijft de tijd 🫣– ook in Vught starten bij gezondheidscentrum Pax et Bonum.

Dit bevalt zooooo goed. Ik geniet van mijn praktijk met de mooie lichtinval en gekke hoekjes, van het samenwerken, sparren en even kletsen, lunchen & lachen met collega’s in het pand.

Inmiddels heb ik ook een fijn netwerk opgebouwd met o.a. psychologen, praktijkondersteuners, huisartsen, fysiotherapeuten, psychosomatisch therapeuten. En…..ik merk dat cliënten en verwijzers – ook uit Rosmalen en omgeving – me prima weten te vinden Vught. Dus: Vught klopt! En ik klop in Vught!

Daarbij komt dat de praktijk in Rosmalen aan (of eigenlijk in) huis is, wat betekent dat ik – als cliënten komen – moet zorgen dat het opgeruimd en netjes is🧽🧹 Niet dat het thuis een zooitje is hoor, maar laten we het zo zeggen: poetsen is zeker niet mijn favoriete bezigheid. Bovendien moet ik met plannen ook rekening houden met mijn lief, die ook regelmatig thuis werkt.

Dus al met al: de keuze is gemaakt, het be-sluit is genomen.

Vanaf 1 januari 2023 ben je van harte welkom…..in de praktijk in Vught.